Loading...
Szolgáltatásaink2018-09-30T17:36:14+01:00

Van egy Projekted amiben SEGÍTHETÜNK?

INGYENES ajánlat

Tevékenységeink közül a legmeghatározóbb terület a gépi forgácsolás.

Az egyszerűtől a bonyolult és magas minőségi színvonalat képviselő forgácsolt gépalkatrészek, szerszámelemek egyedi gyártása kis és közepes sorozatban.
A sok évnyi tapasztalat és szaktudás mellett, a folyamatos technológiai fejlesztések teszik lehetővé, hogy az általunk gyártott fém alkatrészek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, legyen szó, forgácsolásról, esztergálásról, sík/palástköszörülésről, vésésről vagy marásról.
Magas szaktudással rendelkező szakembereink az általunk gyártott fém alkatrészek minőségi ellenőrzését minden esetben elvégzik, hogy garantált legyen a minőség.

A jövő Ingatlanjai MÁR MA

Cégünk a HESSED REHOBOTH KFT 1998-ban alakult, a többi hozzánk szorosan kapcsolódó partner cégeket az ezt követő években alapították olyan, megbízható társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoznak ingatlanfejlesztésekkel. A hozzánk tartozó cégek magyar tulajdonban és irányítás alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van.

A HESSED REHOBOTH KFT fő tevékenysége a lakó- és nem lakó épület építése, első társasházunkat, …………………………….-ban adtuk át. Társaságunk az elmúlt években a hazai lakóház építési piac egyik meghatározó szereplőjévé vált, a kisebb házaktól a társasházakig számos beruházással rendelkezik.

A HESSED REHOBOTH KFT-nél jelenleg a foglalkoztatottak száma meghaladja a 60 főt, közvetve azonban több mint száz család megélhetését biztosítja, lakóparkjaink üzemeltetése pedig rengeteg új munkahelyet teremtett. A HESSED REHOBOTH KFT lakásai mára már temérdek családnak biztosítanak korszerű otthonokat, ez a szám pedig évről éve csak emelkedik.

services-tabs-139154408

Az új építésű lakás egyik nagy előnye, hogy a lakás sok mindenben az egyedi igényekhez igazítható. Erre nálunk lehetőség van, műszaki konzulenseink segítségével lehet változtatni az eredeti műszaki tartalmon, illetve választani a burkolatok és ajtók közül. Az, hogy milyen változtatási lehetőségek vannak, elsősorban az építkezés állásától függ. A műszaki egyeztetések két szakaszban, két különböző időpontban történnek meg. Amennyiben extra termékeket, munkálatokat rendel, ez a lakás műszaki tartalmát megváltoztatja, a vételárat pedig megnöveli. A feláras termékek rendelése ezért az előszerződés (vételár és műszaki tartalom) módosítását jelenti. A módosítás plusz költségét a szerződésmódosítással egyidejűleg teljes egészében meg kell fizetni, enélkül a módosítások nem kerülnek megvalósításra. A lakás vételárával megegyező módon az extra termékek felárát – mivel azok a lakás vételárában jelennek meg – a lakásokra aktuálisan vonatkozó áfával kell megfizetni. Az építkezés kezdetén, szabadon dönthet a lakáson belüli falak (kivéve tartó falak), a gépészeti- és elektromos kiállások, a fűtőtestek helyéről, akár az alaprajzot is teljesen átalakíthatja. Változtatás esetén, érintett szakáganként (építészet, gépészet, elektromosság) díjat számolunk fel a terv módosításáért.

services-tabs-139154408

Építőipari vállalkozásunk egyik alap tevékenysége a gépi földmunkavégzés.

Országos szinten vállalunk önálló gépi földmunkákat pl.: utak, tükrök, alapok, árkok készítését, de komplett feladatokat is, bontástól a tereprendezésig.

Megrendelései teljesítéséhez többfajta, különböző méretű gép és teherautó áll rendelkezésünkre. Korszerű és mindig a célnak legmegfelelőbb gépeket alkalmazzuk. Így akár nagyobb projekteket is nyugodtan ránk bízhat.

 • Sávalapásás

 • Árokásás és közművek földmunkái

 • Pinceásás

 • Épületek földmunkái

 • Tereprendezés

 • Kertek és parkok földmunkái

Válogatott használtruha, cipő és lakástextil

Az évek alatt szoros együttműködést alakítottunk ki beszállítóinkkal, a különböző használtruha gyűjtő szervezetekkel és cégekkel, akik biztosítják számunkra a jó minőségű, érintetlen originál használtruhát és cipőt. A feldolgozás során a nyersárut fajta, minőség és szezon szerint csoportosítjuk a felhasználói igények ismeretében.

A Nyugat-Európában összegyűjtött és felvásárolt főleg angol és német (esetenként holland, osztrák, olasz) originál ruha számottevő részét továbbértékesítjük a kereskedelem különböző szintjein működő partnereinknek.

Extra és prémium minőségű árukínálatunk a hazai és a szomszédos országok kereskedőinek az európai elvárások és ízlés szerint készített felnőtt- és gyermekruházat, cipő, lakástextil és egyéb kiegészítők. Krém, extra, és “A” kategóriákban összesen közel háromszázféle termék kapható. Ezek egy részét kizárólag a legjobb minőségű angol nyersáruból válogatjuk, más árutípusok a téli szezonra, illetve a cipő és lakástextil-igények kielégítésére és bizonyos kategóriákban a kínálat gazdagítása céljából a szintén kiváló minőségű osztrák, német, olasz és holland alapanyagokból képződnek.

Legfőbb Partnereink

Partnereinket minden területen gondosan hosszú évek alatt válogattuk ki. A partnereink mind az elvégzett munkákban és a beszállított alaponyagoknál kiemelkedő minőséget képviselnek. Nekünk csak a legjobb elég jó!

Kérj Ajánlatot PROJEKTEDHEZ

  VEZETÉKNÉV *
  KERESZTNÉV *
  EMAIL CÍM *
  TELEFONSZÁM

  TÁRGY

  MIBEN SEGÍTHETÜNK?