Loading...
Rólunk2018-11-14T11:00:35+00:00

Van egy Projekted amiben SEGÍTHETÜNK?

INGYENES ajánlat

RÓLUNK

A Hessed Rehobóth Kft 1998 május 15.-én alapult majd 2016-ban tulajdonosi szerkezetet váltott. Székhelye Budapesten található és rendelkezik Salgótarjánban, Nyíregyházán és Nyírcsászáriban telephellyel. A vállalkozás fő tevékenysége Lakó és nem lakó épület építése. Röviden úgy foglalhatjuk össze, hogy vállalkozásunk elsősorban magasépítési tevékenységet végez. A vállalkozásnak jelenleg 2 fő főállású alkalmazottja van természetesen a munkáknak megfelelően alkalmi munkavállalókat is alkalmazunk. A mai világban rendkívül fontosnak tartjuk az inforkommunikációt hiszen ismert és ismeretlen ügyfeleink is keresik ezen eszközökön keresztül a kommunikációt. Az elektronikus internetes felületen tudjuk megjeleníteni arculatunkat, bemutatni referenciáinkat, így az érdeklődők tájékozódhatnak vállalkozásunk felépítéséről, végzendő tevékenységeinkről és legfontosabb referenciáinkról. Ezért pályáztunk 2017-ben Vállaltirányítási rendszer kiépítésére és internetes megjelenésre. 2016 ban vállalkozásunk vezetése úgy döntött hogy meglévő tevékenységünket kiszélesíti és ennek megfelelően gyártási tevékenységbe kezd. Ezt a célt a fémiparban látunk hiszen ide voltak személyes kapcsolataink és tapasztalataink ezért bedolgozóként fém eszterga segítségével részfeladatokat láttunk el alvállalkozóként. 2017- ben olyan Lehetőségünk adódott hogy ettől az évtől megfelelő technológiai fejlődés, fejlesztés mellett kész gép alkatrészeket és munkadarabokat kívánnak megrendeli tőlünk ezek az eszközök az AZ metal Kft keresztül Magyarországra de legfőképpen Ausztriában kerülnek kiszállításra./Alkatrészek, egységek és burkolat elemek: nyomdagépekhez, injektálógépekhez, gyártóeszközökhöz, speciális gépekhez, üveg gyártó gépekhez, világítás alkatrészekhez, futószalag alkatrészekhez/ Az eszközök egyediek műszaki rajzok alapján készülnek el olyan gépalkatrészekről, melyek nem szerezhetők be a kereskedelmi piacon tehát egyedi gyártásban kell őket legyártanunk ezen tevékenységünk végzéséhez egy megmunkáló központot szeretnék megvásárolni mely képes az anyagok marására, fúrására ez kiegészíti a meglévő eszterga kapacitásunkat. Tevékenységünket Nyírcsászári telephelyünkön kívánjuk végezni, hiszen innen származik az ügyvezető, itt rendelkezünk megfelelő infrastruktúrával. A meglévő garázs és melléképületek alkalmasak a tevékenység végzésére.

CNC marás Bérmunkában

Miért MINKET Válasszon?

Specialitásunk az egyedi alkatrészek gyártása. Szakképzett csapatunk számára nincs megoldhatatlan feladat. Mindig arra törekszünk, hogy kiemelkedő minőséget nyújtsunk megrendelőinknek.

PONTOSSÁG 100%
MEGBÍZHATÓSÁG 100%
RUGALMASSÁG 100%
KEDVEZŐ ÁR 95%

Aktuális munkáink

ÖSSZES PROJEKT

Rólunk mondták

“Köszönöm a gyönyörű minkát!! Örökké hálás leszek nektek, hogy a sok kontár után még elvállaltátok a munkát. Csodát csináltatok, bele se merek gondolni mi lett volna ha egyből rátok találunk.”

JAKAB NATALI • UJ INGATLAN TULAJDONOS

“Örülök neki, hogy immáron 4. éve együtt dolgozunk. Életem talán legjobb döntése volt amikor rátok bíztam az első ingatlan felújítását. Bízom benne, hogy sok közös projektben veszünk még részt.”

NAGY IMRE • INGATLAN BEFEKTETŐ

Legfőbb Partnereink

Partnereinket minden területen gondosan hosszú évek alatt válogattuk ki. A partnereink mind az elvégzett munkákban és a beszállított alaponyagoknál kiemelkedő minőséget képviselnek. Nekünk csak a legjobb elég jó!

Kérj Ajánlatot PROJEKTEDHEZ

VEZETÉKNÉV *
KERESZTNÉV *
EMAIL CÍM *
TELEFONSZÁM

TÁRGY

MIBEN SEGÍTHETÜNK?