Loading...
Rólunk2021-04-20T10:33:13+01:00

Van egy Projekted amiben SEGÍTHETÜNK?

INGYENES ajánlat

RÓLUNK

A Hessed Rehobóth Kft. 1998-ban alakult meg, majd 2016-ban egy tulajdonosi szerkezetváltást követően jelentős fejlődés indult a vállalatnál. Székhelye Fóton található, de rendelkezik telephellyel Budapesten, Salgótarjánban, Nyíregyházán, Győrben és Szlovákiában is .

A vállalkozás fő tevékenysége lakó és nem lakó ingatlanok generál kivitelezése, melyhez az utóbbi időben párosultak az egyre inkább növekvő gyártás és gyártástechnológiák. A vállalkozásnak jelenleg 46 főállású alkalmazottja van, akikhez szükség esetén alvállalkozói csapatokat is párosítunk. Referenciáink között többek között olyan jelentős projectek szerepelnek a teljesség igénye nélkül, mint Gyöngyösön az Apollo Gumigyár, Budapesten a MOM PARK, Veresegyházán a General Electric és a Medveotthon, illetve Budapesten a Vörösmarty téren található H&M üzlet.

2020-tól kezdődően a tulajdonos meglátása alapján egyre nagyobb hangsúlyt fektet cégünk a gyártástechnológiák fejlesztésére. Ennek a fejlesztésnek fontos elemei a gépi forgácsolás CNC megmunkáló gépekkel és a műanyagtermékek gyártása. A cég diverzifikációja érdekében, egy saját üzemet is kialakítottunk Salgótarján ipari parkjában, ahol 17 alkalmazottunk részvételével folyamatosan zajlik a különböző egyedi és sorozatalkatrészek gyártása. A jelenlegi megrendeléseink közül kiemelkednek a mezőgazdaságba gyártott termékeink, amelyeket elsősorban Nyugat-Európába exportálnak a megrendelőink. Mindemellett a műanyagiparban is jelenős előrelépéseket hajtottunk végre, hiszen egyedi és innovatív műanyagreceptúráinknak és gyártósorunknak köszönhetően szintén nagy mennyiségű megrendeléssel rendelkezünk.

Cégünk „harmadik lába” a kereskedelem, amely nemzetközi importot és exportot is jelent, elsősorban textiláruk, építőanyagok, ipari gépek és mezőgazdasági kis és nagygépek tekintetében.

A jövőben cégünk elsősorban a gyártás területén szeretne előrelépni, ennek érdekében olyan infrastrukturális fejlesztéseket fogunk végrehajtani, hogy a modern kor követelményeinek minden tekintetben megfelelő üzemcsarnokban végezhessük ezt a tevékenységünket.

CNC marás Bérmunkában

Miért MINKET Válasszon?

Specialitásunk az egyedi alkatrészek gyártása. Szakképzett csapatunk számára nincs megoldhatatlan feladat. Mindig arra törekszünk, hogy kiemelkedő minőséget nyújtsunk megrendelőinknek.

PONTOSSÁG 100%
MEGBÍZHATÓSÁG 100%
RUGALMASSÁG 100%
KEDVEZŐ ÁR 95%

Aktuális munkáink

ÖSSZES PROJEKT

Rólunk mondták

“Köszönöm a gyönyörű minkát!! Örökké hálás leszek nektek, hogy a sok kontár után még elvállaltátok a munkát. Csodát csináltatok, bele se merek gondolni mi lett volna ha egyből rátok találunk.”

JAKAB NATALI • UJ INGATLAN TULAJDONOS

“Örülök neki, hogy immáron 4. éve együtt dolgozunk. Életem talán legjobb döntése volt amikor rátok bíztam az első ingatlan felújítását. Bízom benne, hogy sok közös projektben veszünk még részt.”

NAGY IMRE • INGATLAN BEFEKTETŐ

Legfőbb Partnereink

Partnereinket minden területen gondosan hosszú évek alatt válogattuk ki. A partnereink mind az elvégzett munkákban és a beszállított alaponyagoknál kiemelkedő minőséget képviselnek. Nekünk csak a legjobb elég jó!

Kérj Ajánlatot PROJEKTEDHEZ

  VEZETÉKNÉV *
  KERESZTNÉV *
  EMAIL CÍM *
  TELEFONSZÁM

  TÁRGY

  MIBEN SEGÍTHETÜNK?